rtwbynursajat instagram picture

NURSAJAT

rtwbynursajat Instagram Posts

IG @nursajat23 dah dapat balik,jom follow sajat kat sana jugak ok ini ig back up masa IG 1.3m kena disable dari pihak instagram.. now 2 acc ON‼️‼️

  • 1.5k Medias
  • 336.1k Followers
  • 45 Following

Instagram Statistics of NURSAJAT (@rtwbynursajat) based on latest 12 media

NURSAJAT (@rtwbynursajat) Instagram Medias

NURSAJAT media on instagram
  • 957 likes ||
  • 32 comments ||
  • 1 hours ago

bila selalu pakai lets girdle tonggek fuhh dan lets bengkung diamond gold!! mesti body cun melecun!!! cuba lah!!! uols!!! bukan selalu body cun!!! nak cantik kena gigih!! tak gigih,tak boleh lah cantik uols🀩 πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🀫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803 😏 @stokisnursajat23_terengganu (TERENGGANUNG) 0196098885 #janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 3.5k likes ||
  • 49 comments ||
  • 2 days ago

sedap nya makanan kat sini!! lauk pauk macam macam ada dari sarapan pagi, makan tengahari, minum petang ke makan mlm bersama ahli keluarga tercinta ke boleh lah datang ke Restoran Seri Bagan Pinang di Bazaar 8 Presint 8 Putrajaya 🀩🀩🀩 Pelbagai makanan sedap yg sajat suka kat sini seperti satay, nasi lemak ayam berempah, makanan panas ala thai & mcm2 ada. So apa tggu lagi!!! Jom datang ke Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8 Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8 Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8 Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8 @baganpinang @baganpinang @baganpinang @baganpinang atau boleh contact 017-3306136/018-2708824 017-3306136/018-2708824 017-3306136/018-2708824 017-3306136/018-2708824 #janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 2.8k likes ||
  • 84 comments ||
  • 3 days ago

cantik macam ini pun ko nak curang!!! memang ko tak reti hargai...🀬🀬🀬🀬🀬 #janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 2.6k likes ||
  • 44 comments ||
  • 3 days ago

lelaki kalau minta duit sikit,mesti tak nak bagi!!! bukan org lain,gf atau wife dia juga kan!! mmmmmmm drama contoh🀩🀩🀩 #janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 403 likes ||
  • 14 comments ||
  • 3 days ago

@nursajat_stokis_original Let's cantiqq sis.. FuhhhπŸ’‹πŸ˜˜ bak kata customer akk...sapa nak mcm adik cantiqq puteh melepak ni meh orde atau preorde ngan akk #teamzura now now... πŸ“±012-7776747 πŸ“±012-7776747 πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🀫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803 😏 @stokisnursajat23_terengganu (TERENGGANUNG) 0196098885 #janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 291 likes ||
  • 10 comments ||
  • 3 days ago

@nursajat_stokis_original DEMI GIRDLE TONGGEK FUHH ni sis sanggup skip lunchtime tau...Drive dr tempat keje semata nak ambik girdle tsunami ni..sis ni dah dapat! ANDA BILA LAGI?? CEPAT2 PADA YANG BLOM DAPAT MEHHH ORDE/PREORDER wasap akk #teamzura πŸ“±012-7776747 πŸ“±012-7776747 πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🀫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803 😏 @stokisnursajat23_terengganu (TERENGGANUNG) 0196098885 #janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 722 likes ||
  • 16 comments ||
  • 4 days ago

Alhamdulillah..Hari ni kita dapat new stokis area wangsamaju kuala lumpur..namanya kak syakira..so sapa sapa nak bengkong atau produk nursajat boleh call kak syakira di talian 0126848177πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›Ada semua size..Deras sikit call.Atau boleh ikuti ig kak syakira @nursajat_stokismaster.klumpur @nursajat_stokismaster.klumpur Atau terus ke butik kedai kak syakira di alpha angle wangsamaju..tingkat 1 lot f 23 A Yes nak jadi stokis atau agent ngan keuntungan berlipat ganda dan cepat... β™₯️β™₯️β™₯️Modal serendah rm450 ❀❀❀Bengkong laris pasaran jom dapatkan lets bengkung diamond gold!!! rm139.90 sahaja!!’ memang berbaloi sygku!! lelaki dan wanita boleh memakai lets bengkung diamond gold!!! memang bagus sis!!! πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🀫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803 😏 @stokisnursajat23_terengganu (TERENGGANUNG) 0196098885

NURSAJAT media on instagram
  • 2.8k likes ||
  • 38 comments ||
  • 4 days ago

kami ada gelang besar!!! hangpa tengok gelang kami segak tak??? kami beli kat kedai emas @nursajatgold02 lah!!! macam macam design ada uols!!! meletop letop gitew🀩🀩🀩🀩 nak yang barang kemas bajet pun ada uols!! hangpa pi jer tengok kedai emas kami!!! LIP LAP LIP LAP UOLS!!! MERECIK HAWAU!!!! so tunggu apa lagi!! pi leqkas!!!! mur mur murah jer uols!!! EMAS 916 segram RM195 jer!!!! yang penting meletop gitew😘😘😘 NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎03-5523 3470 πŸ“² 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul πŸ•™ 10am - 6pm πŸ•• ( isnin - ahad ) Jom follow ig official kamiπŸƒπŸΌβ€β™€πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ #nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

NURSAJAT media on instagram
  • 1.2k likes ||
  • 41 comments ||
  • 4 days ago

PREODER NOW NOW NOW!!! BARANGAN REALES PADA 30/9/2019 untuk sloot kedua kami!! CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT UOLS!!!!! lets cuba new production kami βœ…IA TAK BERLIPAT βœ…mudah di basuh(hand wash) βœ…mempunyai 15 butiran pecahan lemak βœ…mempunyai 2 colour (brown/black) βœ…mempunyai saiz S,M,L,XL dan XXL βœ…mempunyai pelapik antibakteria βœ…fabrik berkualiti tinggi βœ…mempercepatkan bentuk badan βœ…membuat pinggul lebih mantap dan pejal βœ…menegangkan bahagian bermasalah βœ…boleh di pakai lebih 8 jam βœ…mempercepatkan proses pembakaran lemak di bahagian bermasalah βœ…boleh mengecilkan peha anda βœ…kesan seawal 3 hari😱😱😱 jika anda nak kesan LEBIH MANTAP!! kena cuba LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang RM139.90 sahaja!! LEBIH MANTAP,LEBIH PEJAL,LEBIH MELETOP BODY ANDA!! KERENGGA HABIS UOLS 🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜 what now now nowπŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² 01136878570 01136878570 πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stok

NURSAJAT media on instagram
  • 3.6k likes ||
  • 31 comments ||
  • 5 days ago

tq to klinik prima kajang, iaitu dr @rosidah_tahir kerana mencantikkan gigi saya.. ramai tanya sajat kat mana buat gigi putih cantik bersih,saya buat kat sini lah.. klinik bumiputra.. service seperti macam hollywood uols!! meletop🀩🀩🀩

NURSAJAT media on instagram
  • 1.5k likes ||
  • 51 comments ||
  • 7 days ago

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang by nursajat rm139.90 sahaja!!! mempunyai saiz STOCK IN XS,S, dan M memang boleh kurus pakai lets bengkung diamond gold ini!!! terbaik uols🀩🀩🀩 πŸ˜€ @nursajat_stokisselangor (SUBANG) 0122095082 πŸ˜ƒ @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517 πŸ˜„ @party.minishop (singapore)+6591909135 😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 πŸ˜† @jimmypandastore_bwn (brunei/Miri) +6737153186 ☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik (SENAI/JB) 01123408489 😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400 πŸ™‚ @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625 πŸ˜‡ @blushbeautysabah (sabah) 60125650511 πŸ™ƒ @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129 πŸ˜‰ @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412 πŸ₯° @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186 😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776 πŸ˜— @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344 πŸ˜™ @cintabelleza (singapore) +6587480969 😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944 πŸ˜‹ @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531 πŸ˜› @bengkungnursajat_borneo (MIRI SARAWAK) 0168322915 😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829 😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997 😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah (sabah) 01120388898 🀩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063 πŸ₯³ @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166 πŸ€“ @sitinurqharisya 01123450511/0122747072 ( klia,sepang,bdr saujana putra) πŸ€— @addaramajesty (KL/WP) 01111988694 🀠 @romahcanteks_beauty (LANGKAWI/KDH) 01111416977 πŸ€ͺ @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🀫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803 😏 @stokisnursajat23_terengganu (TERENGGANUNG) 0196098885 #janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket #love , #instagood , #photooftheday , #tbt , #beautiful , #cute , #me , #happy , #fashion , #followme

NURSAJAT media on instagram
  • 390 likes ||
  • 2 comments ||
  • 7 days ago

#repost @nursajatgold02 ・・・ HARI INI EMAS SEGRAM RM192 uols😍😍😍 wahh barang kemas baru uols!!! design baru masuk lagi!!!😱😱😱😱😱 meletop uols!!! jom kita tengok barang kemas dari NUR SAJAT GOLD!!!!! MELETOP LETOP GITEW😘😘😘😘 macam macam ada atau NEW COLLECTION KAMI🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩 βœ…cincin batu βœ…cincin belah rotan βœ…gelang coco βœ…gelang design βœ…gelang ala ala wanita suci βœ…gelang wanita tak bersalam dalam dosa βœ…rantai design βœ…rantai emas casablanka dan macam macam lagi ada uols!!! yang pasti semua nya meletop gitew🀩🀩 Jom datang ke kedai emas kami😘😘😘 NUR SAJAT GOLD Building No B-27 (5 Storey ShopLot), ​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16, ​40200, Shah Alam, Selangor ☎03-5523 3470 πŸ“² 011-1110 6243 Waktu operasi dari pukul πŸ•™ 10am - 6pm πŸ•• ( isnin - ahad ) Jom follow ig official kamiπŸƒπŸΌβ€β™€πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨ @nursajatgold02 @nursajatgold02 @nursajatgold02 TerbaikπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ #nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah - #regrann

Loading...