ofloveanddine3 media on instagram
@ofloveanddine3
  • 2 likes ||
  • 0 comments ||
  • 12 minutes ago

Tried the volcano boba milk.. Taste ok but still love Xing Fu Tang.. #axmhdrinks #bobatea

Fit And Ellegant From Home media on instagram
@drnajla_ahmad
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 34 minutes ago

DIET MAKAN BANYAK KALI DAN BOLEH KURUS! . . Best ke best uolls? Memang sesuai untuk yang kaki makan. Sebab orang yang berdiet ni semuanya kaki makan. U name it, semua suka melantak guys! . Kaki makan pun boleh turun berat bila kita diet dengan ilmu, apply teknik diet yang betul dan bimbingan coach yang berpengalaman. Cuma perlu add ons sikit info di sini dan aplikasikan semua tindakan, diet makan banyak kali dengan ilmu dieting yang betul, baru berat dapat turun dengan betul! . πŸ””Intake EDISI OKTOBER dibuka ‼️ 20 slot untuk cabaran Lose Weight Online Coaching πŸ”₯90 days sebelum berakhir 2019‼️ . . Click link di bawah untuk sertai LOSE WEIGHT ONLINE COACHING program dan saya akan bantu anda capai berat ideal anda 😍 http://fitandellegantfromhome.wasap.my/ . . Follow @drnajla_ahmad @drnajla_ahmad utk info dan tips efektif setiap hari . #nikmatsihatdankurus #drnajlaahmad Coach Dr Najla Ahmad +60182184536 . #teamsyuhadaamran #teamnickhinhussien #teamuswahhasanah #teamdrnajlaahmad #kauyangpertama #kauyangpertama #bobatealover #bubbletealovers #belenggurindu #rumahsitikhadijah #tehkurusmurah #bobatea #seluarplussize #coachonline #masak #gemukisawesome #kurusdarirumah #kurusselepasbersalin #bfmom #resepibonda #ubatkurusmalaysia #xingfutangmalaysia #dramasweetdreams #harimalaysia2019 #5rencah5rasa

Pinku Milk Bar media on instagram
@pinku.milkbar
  • 16 likes ||
  • 1 comments ||
  • 38 minutes ago

The sweet taste of the strawberry mixed with sour taste of greek yogurt, makes perfect combination and freshen up your sunny saturday β˜€οΈ . . #bubblingpinkvibes

Kurus | Cantik | Sihat media on instagram
@coachfatinnajwa
  • 197 likes ||
  • 4 comments ||
  • 53 minutes ago

Tahukah anda.. XFT kat sini tak semanis macam kat Malaysia? #alasanuntukcheatday 🀣 . Anyway, so far saya rasa XFT la boba drink yang saya boleh kata suka gak la.. yang lain ada yang saya pernah try tapi manis gila namateyyy 🐜 . Korang lak suka boba drink yang mana? 🧐 #getfitnowonline #boba #bobatea #xingfutang

 media on instagram
@raihah.mohd
  • 6 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 hours ago

TIPS MINUM AIR PUTIH . Ada yang tanya saya macam mana nak minum air putih 3L sehari. Ok, bagi yang baru jadikan habit minum air putih ni boleh start dengan 1L dahulu sehari. Jangan pergi minum terus 3L. Salah tu. Nak minum pon ada cara dia. Minum ikut peringkat, sedikit demi sedikit. Bila dah biasa tu boleh lebihkan 500ml dan seterusnya untuk dapatkan 3L sehari😁 . Follow @raihah.mohd untuk tips dietπŸ™‚ . Coach Raihah 016-5820094 Klik link di bio untuk sertai LOOSE WEIGHT ONLINE COACHING program dan saya akan bantu anda capai berat ideal anda 😍 . . #jomkurussecaraonline #kuruscepat #kurustanpaberlapar #misimengecil #turun10kgsebulan #turun5kgsebulan #weightlosstips #kurusdarirumah #tipskuruscepat #taknakgemuk #healthyfood #healthyrecipes #resepisihat #bajubesar #seluarbesar #tv3 #fatburner #mirafilzah #xingfutang #bobatea

@alohafinit3
  • 22 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 hours ago

π•³π–†π–“π–Œπ–”π–šπ–™ π–‰π–†π–ž π–œπ–Žπ–™π– π–™π–π–Š π•³π–”π–’π–Žπ–Š 𝖆𝖓𝖉 𝖔𝖋 π–ˆπ–”π–šπ–—π–˜π–Š π–˜π–”π–’π–Š 𝖙𝖆𝖗𝖔 𝖇𝖔𝖇𝖆 😁🍧 #fridayvibes #fridayfun #repost #batman #theycallmebatman #barnesandnoble #guysnightout #boba #bobatea #tarosmoothie #foodie #foodheaven #ocfoodie #hb #surfcity #socal #foodstagram #dessert 🍰

Life Balance, Fulfilment & Joy media on instagram
@ikigai.9
  • 9 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 hours ago

When you bring your own #reusable mason jar and old, used boba straw for a Roasted Brown Sugar Bobo Milk, and they take 50 cents off your drink, woohoo. . Trippin' to Hey Tea's newest outlet at Westgate, a chic space indeed. Their menu-board indicates the volume of each drink so that you can match the right #byo tumbler to it. . One thing I couldn't help noticing was that the bobo pearls were not as QQ and the drink, not as richly satisfying. I normally order their Brown Sugar BrΓ»lΓ©e Bobo Milk / Matcha at Ion Orchard. . Missed it on the Westgate outlet drink menu... did they change the name/drink or something? . βœ… Saved: 1 plastic cup, lid and straw and 1 carrier . #byo #byocup #bringyourowncup #reusablecup #byokit #bringyourownkit #bringyourown #byobsg #ibringmyownsg #byosingapore #zerowastesg #zerowastesingapore #sayyestolesswaste #reusable #reusables #ecolife #ecofriendly #ecolifestyle #nosingleuse #reduceplastic #whatsinmybag #boba #bobatea #bobotea #bubbletea #bubbletealover .

Tutem Tea media on instagram
@tutemtea
  • 22 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 hours ago

avonana = πŸ₯‘+🍌+boba+ πŸ₯› #avonana #avocado #banana #bobatea #tutemtea #tutemteajax #yelpjax #localbusiness #jacksonville #instadrinks

@effekted
  • 32 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 hours ago

Mei progress! I finished printing Snowball and glued him all together. For the gun, I started laying base coats down with the silver, gunmetal, orange, and white areas. The white areas have a slight bluish gradient to them that I’ll do next, and then I’ll do the green areas last before touch ups, weathering, and sealing. #overwatch #cosplay #overwatchcosplay #playoverwatch @playoverwatch @blizzard @elise.zhangyu #blizzcon #blizzcon2019 #blizzconcosplay #mei #meicosplay #honeydew #honeydewmei #honeydewmeicosplay #freezedontmove #snowball #endothermicblaster #boba #bobatea #milktea

Loading...