BENGKUNG SAJAT NO. 1 MALAYSIA! media on instagram
@bengkungsajat_official
  • 6 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 days ago

BIAR BADAN KURUS TAPI PINGGANG JANGAN KURUS! . . Jangan ingat yg kurus tak perlu pakai bengkung ye. Kita tetap kena berbengkung sbb utama utk shapekan pinggang. Taknak bila jalan nampak straight je kan, tak lawa tau. . . Jadi bila kita pakai bengkung, pinggang akan ada shape curve (confirm) & automatik bhgn dada & punggung terserlah sekaligus membuatkan kita jalan dgn postur yg sgt cantik😍 . . Bengkung by Nursajat satu-satunya bengkung ada extra belt & belt itulah yg sbnrnya beri effect ramping kpd si pemakai😘 . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

@lady_arawana
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 days ago

LETS BENGKUNG BETIS DAN PEHA (LEG CORSET) $33. Designed specifically to help you achieve beautiful carves and thighs. It enables you to get the great shape and firm leg that every woman dreamt off. With up-to-date technology and has built-in infrared, it helps to eliminate flabby areas. Achieve effective result in just 3 days with consistent usage. It is strongly recommended that you use it during your exercise, daily activities, during sleep without interrupting blood circulation & also for post-natal mummies. #letscantikbengkungteamshagerl #letscantik18tulangteamwiwi #letsbengkungbetisdanpeha #shapinguptoabeautifulyou

BENGKUNG SAJAT NO. 1 MALAYSIA media on instagram
@bengkungsajat_original
  • 59 likes ||
  • 15 comments ||
  • 2 days ago

APA PERBEZAAN 2 BENGKUNG DIATAS?☝🏻 . . 💜Kotak purple - Harga rm139.90 ada 24 tetulang & ada extra belt. . . 💗Kotak pink - Harga rm89.90 ada 18 tetulang & tiada belt . . Tapi ramai customer sis beli dua2 terus sbb satu dorang pakai utk event & masa2 yg tertentu je. Tapi yg lg satu pakai utk basahan, nak bawak tidur ke nak pakai kat rumah seharian ke. So senang kan!😍 . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

Girlfriend Secrets media on instagram
@secretsgirlfriends
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 2 days ago

🥰BENGKUNG BETIS & PEHA🥰 Jom dapatkan product terbaru dari Nur Sajat, Lets Bengkung Betis & Peha dengan hanya $33 sahaja!!😲 Direka khas untuk mencantikkan kaki, betis dan peha bagi mereka yang mempunyai masalah betis dan peha yang besar! Ia dapat membantu anda untuk mendapatkan kaki yang diidamkan setiap wanita. 😍 Menggunakan technology canggih dan mempunyai infrared haba untuk memecahkan lemak di bahagian bermasalah. Pm tepi cepat, jangan lambat2! #letscantikbengkungteamshagerl #letscantik18tulangteamwiwi #letsbengkungbetisdanpeha #shapinguptoabeautifulyou

BENGKUNG SAJAT NO. 1 MALAYSIA media on instagram
@bengkungsajat_original
  • 44 likes ||
  • 16 comments ||
  • 3 days ago

LETS BENGKUNG 18 TULANG RM89.90 SAHAJA‼️ . . Sis tahu ramai sgt nak cuba bengkung by Nursajat tp ada juga segelintir yg rasa agak mahal betul tak? . . Takpe jgn risau sbb sis ada sediakan bengkung 18 tulang bajet rendah yg berharga rm89.90 shj. Jimat RM50 uolls😍 . . Khas utk mereka yg nak tutup lemak2 di seluruh badan & juga utk shapekan badan agar nampak lg cantik. Paling penting tak berlipat & tak bergulung lgsng💯 . . Tp stock ni tak banyak tau, first pay first serve. Berminat boleh WS Zati 013-2008436 / DM😘 . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

@beautviolstyle_shop
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 3 days ago

BENGKUNG BETIS & PEHA NEW ! COMING IN THIS WEEK ! Jom dapatkan product terbaru dari Nur Sajat, Lets Bengkung Betis & Peha dengan hanya $33 sahaja!!😲 Direka khas untuk mencantikkan kaki, betis dan peha bagi mereka yang mempunyai masalah betis dan peha yang besar! Ia dapat membantu anda untuk mendapatkan kaki yang diidamkan setiap wanita. 😍 Menggunakan technology canggih dan mempunyai infrared haba untuk memecahkan lemak di bahagian bermasalah. Pm tepi cepat, jangan lambat2! #letscantikbengkungteamshagerl #letsbengkungbetisdanpeha #shapinguptoabeautifulyou

BENGKUNG NO. 1 MALAYSIA! media on instagram
@bengkungsajat_original02
  • 9 likes ||
  • 3 comments ||
  • 3 days ago

____________________________________________ "Alah sajat tu badan dia mmg cantik" "Menipu je tu saje nak lariskan bengkung" "Sajat tu operate sbb tu lawo pinggang dia" "Bengkung ni sama je mcm bengkung lain" "Beli kat shoppe/lazada je lagi murah" . . Dan banyak lagi kita dengar kecaman netizen tentang bengkung ni. Rata2 yg cakap tu semuanya belum cuba lagi penangan bengkung sajat. Sekali dah cuba confirm melambung puji🤪 . . Kepada yg masih ragu2 tu, boleh scroll dulu IG kita ada beribu-ribu testimoni positif kami dah dapat tau!💯‼️ . . #letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #nursajadiah #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkung22tulang #bengkung24tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #letsgirdle #girdlesajat #letsgirdletonggekfuhh #letsbengkungbetisdanpeha #teamzura

Fida Indraky media on instagram
@fida_indraky
  • 3 likes ||
  • 0 comments ||
  • 4 days ago

Jom dapatkan product terbaru dari Nur Sajat, Lets Bengkung Betis & Peha dengan hanya $33 sahaja!!😲 Direka khas untuk mencantikkan kaki, betis dan peha bagi mereka yang mempunyai masalah betis dan peha yang besar! Ia dapat membantu anda untuk mendapatkan kaki yang diidamkan setiap wanita. 😍 Menggunakan technology canggih dan mempunyai infrared haba untuk memecahkan lemak di bahagian bermasalah. PM/DM tepi cepat, jangan lambat2! #letscantikbengkungteamshagerl #letscantik18tulangteamwiwi #letsbengkungbetisdanpeha #shapinguptoabeautifulyou

Loading...