@nabilachanet
  • 118 likes ||
  • 9 comments ||
  • 3 hours ago

Selain jualan, aku juga lumayan sering beli barang di aplikasi Carousell @carousell.id Salah satunya di kategori Women’s fashion, banyak banget barang vintage yang lucu-lucu cocok banget sama selera fashion ku yg jadoel, ada juga barang second/new branded yang dijual dengan harga jauh dibawah store offline . . Mintips bingit kannn😱😱😱 jangan lupa ya download aplikasinya terus check akun carousell aku, Usernamenya @stuffbymy atau langsung click https://carousell.app.link/stuffbymy . . Thank you carousell for choosing me as your brand ambassador ❤️❤️❤️ been loving this apps since the day I started #letscarousell @carousell.id . . 📷: @senyumodulu

@meganflaviano
  • 89 likes ||
  • 13 comments ||
  • 22 hours ago

Hi everyone! Too many things to get rid of? Don't worry because Carousell's here to do you a favor! Carousell gives you an ease to share your preloved goods and buy other things at a cheaper price. What are you waiting for? Download the Carousell app for free from the link on my bio and don’t forget to follow me ❤️🤗 #letscarousell #carousell

nlmtd lyfstyl media on instagram
@nlmtd.lyfstyl
  • 4 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 days ago

Tonino Lamborghini Bull Polo Shirt Hit link in Bio to exlpore our current listings! #toninolamborghini #nlmtdlyfstyl #carousellph #letscarousell

🌰リリィ media on instagram
@mylittledays
  • 169 likes ||
  • 17 comments ||
  • 1 days ago

_𓃰⋆⋆ 話說這張照片有兩個地方動了手腳 大家有發現是哪裡嗎🕵🏻‍♂️ ⋆ 看到這件紅色背心洋裝,默默發現自己 又有好多根本沒在穿的衣服閒置在衣櫃 決定整理出來二手隨意拍😆 ⋆ 這次會同步放在#旋轉拍賣 販售❤️ 以前就常常看到很多人在使用旋轉拍賣 實際下載下來後發現真的很適合想尋找 二手或轉賣商品的人!!!! 之前使用蝦皮時常常會跳出全新品或相關不是自己要的商品,但其實我是想挖寶找 轉賣的啊啊ಠ_ಠ 跟旋轉拍賣真的太相見恨晚了🥺 ⋆ 有興趣的捧友快點下載來挖寶✨ 或是追蹤我的賣場會慢慢上架二手拍喔😚 另外另外, 9/21在旋轉拍賣辦公室(台北市中山區南京東路1段92號4樓)將舉辦盛大的市集活動-揮揮手市集❤️ 住台北的朋友快去逛逛唄😍 ⋆ ☆━━━━━━━━━━━━━━━━━☆ 📍旋轉拍賣app 🛒帳號:mylittledays152 🔎 #リリィ體驗報告 🎟#抽kitty潔膚海綿組 . 👉🏻賣場連結放在首頁大家可以直接點哦!! ☆━━━━━━━━━━━━━━━━━☆ ⋆ #旋轉大使 #Carousell #carouselltw #letscarousell #綠光計畫 #范特喜 #台中景點 ⋆ ⋆ ⋆

Intan Rafika Salsabela.,DVM. media on instagram
@intanrafikas
  • 102 likes ||
  • 0 comments ||
  • 2 days ago

hai ...seneng banget deh sebagai Carousell Ambassador aku bisa berbagi sama kalian tentang @carousell.id !!! Excited banget kalo bicara tentang Carousell tuh !!! Kenapa sih ? Kamu tahu make up make up yang aku bawa ini nih masih bagus dan layaaak banget buat dipakai 😇 Nah siapa tau nih ada yang mau preloved lipstik aku dari @ltpro_official dan @wardahbeauty ini ...Siapa sih yang ga kenal? Kedua produk ini laris banget loh di @carousell.id Selain aku bisa kerja sambil dapet penghasilan tambahan ...aku seneng banget nih bisa berbagi sama temen temen @carousell.id yang lagi butuh produk make up preloved dengan harga yang terjangkau banget !!! 😘😘😘 Cuusss deh cek Carousell id aku. Klik link in Bio yaaa 😘😘😘 #Carousell #ambassador #endorse #beauty #makeup #letscarousell

@mizanoh
  • 157 likes ||
  • 2 comments ||
  • 3 days ago

Been using Carousell for almost 5 years now. And i managed to sell 80% of my stuff. Some of it still new ! Do download the apps now & Shopping in the cheapest way 🌸 You can follow me by clicking link at my bio to start shoping. and sis dah update some of my preloved item yang haritu masih tak terjual kat situ ye. Happy shopping girls 🛍 #letscarousell

👑🇯‌🇦‌🇵‌🇵‌🇾‌💎 media on instagram
@jappymiranda
  • 382 likes ||
  • 5 comments ||
  • 4 days ago

Worn once lang and now masikip na 😭 Ang bilis talaga lumaki ng bata.. buti na lang may Carousell! 🤩 Hindi sayang ang pera and I know these pieces won't go to waste because I can sell them! 😉 I'll earn money and also be able to help another mommy to save by buying preloved stuff in excellent condition instead of buying expensive brand new ones 😀😁 . You can also do the same! Sell stuff that you don't use anymore, so you'll have extra money to buy new ones! 😄 You can download the Carousell app by clicking on this link in my bio: https://carousell.app.link/jfcloset26 . #LetsCarousell @carousell.ph

Laviola media on instagram
@laviolayulinda
  • 218 likes ||
  • 9 comments ||
  • 4 days ago

Buat kalian yang sering banget belanja impulsif alias beli doang tapi gatau mau diapain atau punya banyak barang ga kepake tapi bingung dikemanain, aplikasi yang satu ini cocok banget nih buat kalian. Kalian bisa jual barang-barang preloved kalian di @carousell.id dengan cara yang simple banget! Selain jualan, kalian juga bisa beli barang yang kalian mau dari seller lainnya dengan harga yang super duper miring!!💰💰 Yuk langsung aja download Carousell di Playstore/App store kalian! Sekalian yuk mampir ke lapak danusan gue di Carousell! Linknya ada di bio!🤣 #LetsCarousell

ɢɪʟ media on instagram
@gggilian
  • 109 likes ||
  • 0 comments ||
  • 6 days ago

Having too much stuffs at home? Wanna earn extra income without going outside? - I’ve been using @carousell.my for more than 3 years. You can sell your unwanted stuffs like clothings, accessories, stationeries and even food 🥪🍪🍫 to have side income. Besides, you can look for whole new or preloved items at affordable price. - Start thrifting & selling with me on Carousell ❤️ Don’t forget to follow me too ➡️ giliantai (the link is on my bio) #Letscarousell #carousellmy

Loading...