@bellecosmetiques
  • 1 likes ||
  • 0 comments ||
  • 30 minutes ago

Did you know in Meiko Cosmetics Naturactor Skincare Cover Face (NR Pink) there are 15 BEAUTY INGREDIENTS infused ? That includes Vitamin C, 4 kinds of Ceramides & 5 kinds of Plant Oils! And each of these ingredients serve its own benefits! No wonder many customers improved their skin complexions after using this NR Pink! Made in Japan. $21.70 Suitable for normal to oily skin. For dry skin, i will recommend Octard Cover Foundation or MC cover face. Tokyo Organic rose serum as makeup base/primer makes it more easily to apply foundation and makes your skin brighter and glow. To-ink to-ink! #meikocosmeticssg #MeikoCosmetics #meikocosmeticsjp #meiko #powderfoundation #madeinjapan #makeupjp #liquidfoundation #naturactor #naturactorsg #naturactorjp #coverface #naturactorcoverface #mccollection #mcct #octard #octardseries #octardjp #octardsg #mcloosepowder #tokyoorganicsg #tokyoorganicjapan #tokyoorganicrosecleanser #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicserum #madeinjapan #skincare #serum #skincareregime

FOUNDATION MURAH VIRAL media on instagram
@cubremi_shah_alam
  • 1 likes ||
  • 0 comments ||
  • 4 hours ago

CUBREMI LIQUUD FOUNDATION . . Bukan saja mencantikkan kulit malah kandungan tambahan Vitamin C & E yg terdapat didalam Cubremi Coverage Treatment Foundation ni dapat merawat kulit wajah kita yg bermasalah . Antara kelebihan Liquid foundation . . ✔️Sesuai untuk semua peringkat umur ✔️Mempunyai SPF 35 ✔️Effect glowing ✔️ Easy to blend ✔️Tak bercapuk ✔️Tak beminyak & melekit ✔️An extra vitamin C & E ( untuk merawat kulit) ✔️Light weight ✔️Quality setanding international ✔️Lulus KKM #Cubremifoundation #liquidfoundation #cubremifoundation #cubremimattefoundation #liquidfoundationmalaysia #foundationviral #foundationmurah #fullcoveragefoundation #lightfoundation #takbercapuk #takberminyak #kalisair #foundationkalisair

Margifox Distributors media on instagram
@margifoxdistributors
  • 13 likes ||
  • 1 comments ||
  • 5 hours ago

Beyond Matte is a multitasking, 3-in-1 primer, concealer, and foundation. You don’t have to worry about applying primer first because this foundation smooths the appearance of your skin. It’s also buildable, so, you can add extra coverage anywhere you’d normally wear concealer! Read more about the latest foundation launch from jane iredale, on the blog now (link in bio).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #janeiredale #janeiredaleaustralia #margifoxdistributors #gobeyondmatte #mattefoundation #beyondmatte #veganfoundation #liquidfoundation #cleanbeauty #newmakeup

@go_shopp_id
  • 4 likes ||
  • 0 comments ||
  • 6 hours ago

Product Category: Liquid Foundation Skin type: general It is sunscreen: yes Specifications: normal specifications Color: 13 colors Efficacy: concealer Shelf life: 3 years Promo 65k #Cosmetics #liquidfoundation #natural #cover #bright #white #complex #waterproof #sweat -proof #concealer #sunscreen

SIGHT TOKYO HQ media on instagram
@sighttokyo
  • 4 likes ||
  • 0 comments ||
  • 8 hours ago

LIMITED PIECES LEFT‼Today is the first and last day promo #sighttokyocampaign . Don’t miss your chance to get this SPECIAL OFFER!! Check out our special deal for you. Very special that you don’t want to miss out!! . Tap sighttokyo.wasap.my/ or simply click @sighttokyo for more info ✨ . . . #gstfoundation #sighttokyo #halalcosmetics #liquidfoundation #sighttokyocampaign

Mizzu Cosmetics Official media on instagram
@mizzucosmetics
  • 279 likes ||
  • 4 comments ||
  • 10 hours ago

Take your complexion to the next level with MIZZU Glam Rock Foundation that comes with the refill now! ✨ Glam Rock Aqua Foundation adalah foundation cair yang sangat ringan untuk digunakan dengan formula yang mencerahkan dan dapat menyamarkan ketidaksempurnaan pada kulit. #MIZZUCosmetics #BeYouBeUnique #MIZZUFaceIt - #MIZZU #MIZZUOfficial #MizzuIndonesia #brandlokal #makeupaddict #cosmetics #beauty #makeup #instabeauty #instamakeup #wakeupandmakeup #makeuplover #MIZZUFace #dressyourface #foundation #glamrock #refill #liquidfoundation

SIGHT TOKYO HQ media on instagram
@sighttokyo
  • 8 likes ||
  • 0 comments ||
  • 11 hours ago

[PERHATIAN 🚨🚨🚨] TERHAD KEPADA 50 PEMBELI TERAWAL SAHAJA‼ Tapi AWASS kepada sesiapa yang terlepas anda tidak akan dapat lagi peluang kedua so cecepat grab lovelies! Pembelian pertama SIGHT TOKYO Foundation korang mesti beli dengan harga normal and then pembelian kedua korang akan dapat harga serendah RM16.90 ‼OMG best ke best sangat⁉ Ini betul-betul bukan cobaan 🤣 Untuk pembelian korang boleh CLICK LINK bio dekat atas okay! - So, cara-cara untuk dapatkan SIGHT TOKYO Foundation dengan harga RM16.90 adalah : 1)Wajib LIKE page sighttokyoofficial & post ni 2)SHARE post ni ke 10 group 3)Tag 9 orang bestfriend anda 4)Telah membeli SIGHT TOKYO Foundation bermula dari 21 Ogos 2019 pada harga RM89.90 Senang ke senang sangat? Hehe. So hurry up and good luck dear lovelies 😉❤ . . . #gstfoundation #sighttokyo #halalcosmetics #liquidfoundation #sighttokyogang

maiko◡̈♡ media on instagram
@m331gram
  • 4 likes ||
  • 2 comments ||
  • 12 hours ago

. . 増税前のストック購入🛍第1弾💷 RMKのファンデーション、およそ1年分✨ もう3年くらい使ってるRMKのリキッドファンデーション😊 特に変えたいって感じもなかったから、同じのを2個買おうと思って行ったんだけど、店員さんの話をよくよく聞くと、このUVリクイドファンデーション(四角い方)は夏用で皮脂とか汗を吸収してくれるやつらしい☀️ 年中使ってたけど、秋冬だとお肌の乾燥に繋がるとのこと😱😱 だから2つ買うなら、1つは秋冬用のリキッドにしたらいかがですか?💓とナイスな提案をもらったので、1つは美肌オイルが5種類も入ったハリツヤの出るクリーミィファンデーションにしてみました😍 試させてもらっても、今まで使ってたファンデーションとは全然違う質感❤️ 使うのがめちゃめちゃ楽しみ💐 . (右) RMK:UV LIQUID FOUNDATION 102 (左) RMK:CREAMY FOUNDATION 102 . #増税 #増税前の駆け込み需要 #rmk #basemakeup #foundation #uvliquid #creamy #liquidfoundation #cosmetics #makeup #2019aw #instapic #instaphoto #instagood #instalike #💄 #🍁 #💴 #🛍 #🙆‍♀️ #📸

Kosmetik Herbal Sunnah media on instagram
@fabilskinherbalindonesia
  • 8 likes ||
  • 1 comments ||
  • 14 hours ago

Yuhuu.. liat deh, si mbaknya cantik banget kan habis pakai Lipcream Fabil Beauty 😍 mimin aja sampai terpesona ngeliatnya hehe . Nah, kalau kamu udah coba Lipcream ini belum Dears? Atau masih kepoin produk kita? Atau mungkin kamu mau icip2 dulu? Boleh loh Dears.. caranya gimana? Yuk DM mimin, nanti mimin kasih tau caranya ;) . ✨ COCOK UNTUK SEMUA TIPE BIBIR ✨ . Benefit: memperindah bibir, mencerahkan bibir, menyehatkan bibir, melembutkan bibir, melembabkan bibir, anti lengket, menutrisi bibir, menjaga dari radikal bebas, transferproof, perfect matte, AMAN digunakan sehari-hari dalam waktu panjang . Bpom, Halal, terbuat dari Bahan Alami, mengandung Moringa (daun kelor), Vitamin E, Anti-UV, Linoleic Acid, Vanilla Flavour . ---------------------"""""""--------------------- . @fabilskinherbalindonesia lagi ngadain GIVE A WAY lho, Silahkan follow repost like dan koment sebanyak-banyaknya untuk mendapatkan HADIAH GRATISNYA 😊 . #fabilbeauty  #testifabilbeauty  #lipmatte #lipmattehalal  #lipmattebpom  #lipmattecream #lipmattefabil  #sunblockfabil  #sunblockbpom #foundationhalal  #foundationbpom #foundationfabil  #liquidfoundation  #laskarfabil #makeupbpom  #makeuphalal  #makeuphits #makeupkekinian  #makeupminimalis #belajarmakeup

MARY KAY SPECIAL PROMOTION 😍 media on instagram
@maryk_bella
  • 4 likes ||
  • 0 comments ||
  • 16 hours ago

Special bulan ni, Mary Kay keluarkan new beauty tool untuk kita menikmati spa di rumah jur. Best kan. Masalah utama kalau nak pakai mask ni, bila kita sapu dengan tangan, sapuan jadi tak kemas. Ada yang tebal, ada nipis, ada yang kena, ada yang tak kena sepenuhnya. Sebab tu, you perlukan brush untuk buat kerja masking ni lebih kemas. Mary Kay Mask Applicator terbaik untuk kerja-kerja menepek mask. 𝗖𝗶𝗿𝗶-𝗰𝗶𝗿𝗶 𝗸𝗲𝗶𝘀𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗮𝗮𝗻 𝗠𝗮𝗿𝘆 𝗞𝗮𝘆 𝗠𝗮𝘀𝗸 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 : 1. Sangat flexible 2. Diperbuat dari silicone berbentuk tirus memudahkan sapuan mask ke tempat yang susah nak sapu kemas. Contohnya kat hidung, keliling mulut & tepi rambut! 3. Dengan Mask Applicator ni, sapuan mask you lebih kemas, tak comot, bersih & full coverage. Pastikan setiap kali guna, bersihkan Mask Applicator dengan air. Sedikit sabun & keringkan dengan berus ke bawah di ruang terbuka. Mary Kay Mask Applicator is not for sell. You hanya akan dapat dengan pembelian set Charcoal Mask & Gel Mask. Both mask you can use it separately or together, multimasking. . . . Independent Beauty Consultant 💞 +60111029201☎ (WhatsApp link above) . Love 💞💞 01110292010 Beauty Consultant Marykay #melacepskincare #melacep #melacepplusmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykay #marykaytimewise #timewise #marykayuser #beautyconsultantmarykay #discoverwhatyoulove #botanicaleffects #oilfreeeyemakeupremover #sunprotector #sunprotectormarykay #cccream #marykaycccream #breakoutskin #ubatjerawat #serumjerawat #timewiserepair #RevealingRadianceFacialPeel #RevealingRadiance #clearproofacnesystem #ClearProofSkincare #replenishingserumc #serumc #liquidfoundation #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #clearproof

Loading...